Molecular Sensory Science:Linking Food Aroma To Odor-Active Key Molecules (16-17 Nisan 2015)
(15-17 Nisan 2015)
III. Çukurova Biyoteknoloji Günleri (19-20 Mart 2015)
Süs Bitkileri Islahı Kursu (Klasik ve Biyoteknolojik yöntemler) (01-02 Aralık 2014)
Uygulamalı Temel Mikrobiyoloji Eğitimi Kursu (13-14 Kasım 2014)
Bitkilerde Uygulamalı Kriyoprezervasyon ve Sentetik Tohum Üretimi Kursu (16-17 Nisan 2014)
II. Çukurova Biyoteknoloji Günleri (12-13 Mart 2014)
Spirulina Kursu (11-14 Kasım 2014)
Uygulamalı DNA Markırları ve Bitki Islahında Kullanımı Kursu (20-22 Kasım 2013)
Uygulamalı Bitki Doku Kültürleri ve Genetik Mühendisliği Kursu (04-07 Haziran 2013)
I. Çukurova Biyoteknoloji Günleri (21-22 Mart 2013)