...

Erasmus Uluslararası Ortaklar Haftası Kapsamında Merkezimize Ziyaret Gerçekleşmiştir

Avrupa Birliği Erasmus + KA-1 Yükseköğretimde Bireylerin Öğrenme Hareketliliği (KA131) ve Programla İlişkili Olmayan Üçüncü Ülkeler ile Hareketlilik Projesi (Ka171) kapsamında Kharkiv National Medical University, Mediterranean University of Albania, Sathyabama Instıtute Of Scıence And Technology, Universitas Airlangga, University of Carthage, University of Gdańsk, University of Medicine and Pharmacy of Craiova, University of Nairobi, University of Sfax, Vilnius University ve Warsaw University of Technology üniversitelerinden akademik personeller merkezimizi ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Fatih ÖZOĞUL tarafından misafirlere merkezimiz hakkında bilgiler verilerek merkezimiz gezdirildi.